Oh baby baby!


Vet inte vart jag ska börja! Händer så himla mkt just nu :)
Cornelia sitter här i famnen med sin lilla tandborste i högsta hugg, den är mummsig tycker hon. Precis som nappen, men hon har fortfarande inte fattat grejen. När mamma töntar sej å kommer flygande mad nappen jollrar hon förtjust, gapar stort och lufttuggar för att komma åt den! Väl i munnen kör hon runtrunt den med tungan å sen med ett plopp flyger den ut igen, och så gör vi om och om igen! Huvudsaken hon har kul iaf :)  

I tisdags var det först gågen på babysim! Hade sett fram emot det jätte mycke! MEN kände mej inte riktigt "fitformybikini" yet....*suck*...så jag packa ihop Coco och drog hem till mamma för att låna en baddräkt! Hittade dock inget annat än ett par gamla bikinibyxor....och pappas läsglasögon


Schyssta? :D

Lite grövre bågar så hade dom ju varit riktigt moderna! Passar iaf pappa bättre!
Cornelia passade på att smaka lite på mormor och morfars tidning.

Bokmal :P

Som tur är har jag moster Maria! Känns som allt jag äger och har någon gång har varit hemma hos moster först :P Skämt å sido. Men var gång jag kommer dit, alltid tomhänt, så har jag konstigt nog ett par kassar å annat grejs med mej när jag går. Tacksam är jag för de, och säkert Coco med...så mycket fint som hon har fått!
Lånade iaf en svart baddräkt, kändes betydligt mkt bättre.
Och så fick jag med mig en påse kläder, ännu en badbalja och Cocos första egna stol! Dröjer nog inte så länge förren hon kommer att sitta i den!

Babysimmet var jätte mysigt! Va lite orolig att Cornelia skulle tycka det vart jobbigt efter ett tag, men allt gick bra. Men det märktes skillnad på dom lite "äldre" barnen attdom plaskade mer med fötterna åså. Coco plaskade oxå, men för det mesta flöt hon bara med och såg förvånad ut!


Pappsen och Coco tränar magläge

Svåras var nog efteråt när de skulle duschas, va ju första gången det oxå! Men de funkade fint, Coco hade fullt upp att skratta åt dom andra som såg så kuliga ut inne i duschen :) Och när mamma skulle duscha fick hon sitta i sin bilstol och kolla på.
Såklart glömde vi ju kameran! Som tur är så var Ulrika, Erik och deras söta lilla kille Sixten med på simmet och var så snälla att dom knäppte några kort åt oss oxå!  

Nu är det dax för sängen. I morgon har jag sista tentan EVER :P Eller iaf på den här utbildningen. Sen är allt klart! Då ska jag vara hemma och va mamma på heltid äntligen, ska bli skönt!


Nattinatt

Full rulle!


Idag har vi fått mycket gjort!
Först va vi på babysim. Men idag vara det bara information och rundvisning i simhallen! Skall bli jätte kul att få bada fösta gången nästa vecka. 7 st bäbisar blir det som skall vara med å plaska! Cornelia tyckte det va riktigt spännande med dom andra bäbisarna...och så va det så mycket kul att kolla på ute vid poolen!

Sedan var vi till BVC, idag fick Cornelia första vaccinationen!  En pruta i varje ben. Dumma doktor....ont gjorde de! Men det gick skapligt bra å lilla hjärtat snyfta bara till en kort stund! Hon är ju 3 månder nu, väger 7110g och är 63cm lång! Min lilla flicka växer så det knakar! :)
De vart lite stressigt dock på väg till BVC, Viktor gick en sväng med Aston innan vi skulle åka och trodde väl att jag skulle va redo när han kom in igen. MEN både jag och Cornelia somande till en stund på soffan å vaknade inte fören Viktor kom tillbax, 15 minuter innan vi skulle vara där! Stress!! Slängde ett öga i spegeln innan vi gick ut å insåg att jag hade rutmönster i halva ansiktet efter kudden...suck! Så jag vart ju tvungen att förklara för BM att Cornelia har börjat liva runt så mycket i sängen på nätterna nu....sparkar å gnyr å viftar med armarna! :) Så vart dåligt med sömn i natt, då jag va för lat för att lägga över henne i sin egen säng efter att hon hade ätit nattmat! I guess I have to blame my self then :P


OJ, vilken jobbig blixt!!

Nu i kväll har vi haft tvättstugan. Cornelia fick åka med i selen, är skojigt tycker hon! Dammsuga, städa å tvätta är en favvis hobby om hon får välja! :P Men sen fick nya fina julklappspyjamasen åka på och så lite "tandborstövning", och nu sover hon sött i sin lilla säng.  


Det är skönt att det börjar bli lite mildare väder. Hoppas det blir ännu lite mer behagligt ute snart, så hela familjen kan gå på promenad tillsammans igen. Igår var vi ut till Lillsjön så Aston fick springa av sej. Men de blev ingen lång stund, Cornelia blev lite rosig om kinderna...så de va mest ur och i bilen igen! Men hann iaf knäppa några bilder.


Mysigt att bli buren å inte alltid åka i vagnen! 


Konstigt att Aston aldrig fryser om nosen? Ser ju inte direkt varmt ut... :P


Fina vovven

Så, nu är det sleepy som gäller!



Najtinajt


Fika fika fika...

...gör man nästan hela dagarna nu för tiden! Men med mitt nya liv, så blir de mest kaffe kaffe kaffe, känner hur nerverna börjar spöka av allt koffein! Måste nog dra ner på det oxå nu! :)

Iaf så va vi hem till Lollo här om dagen jag, Cornelia, Tessan & Nelly! Va längesen dom träffades nu å självklart glömde jag kameran den här gången oxå!! Men mobilen var med iaf(lite dålga bilder, men bli bättre nu med den nya mobilen hoppas jag) Är kul att se hur dom har utvecklats mellan gångerna, händer ju å himla mycket nu. Fikade "NYTTIG" fika som Lollo hade fixat, enkelt oxå:
1.Tärna ett äpple & lägg upp i 4 muffinsformar
2. Strö lite kanel över & sedan lite havregryn på det
3. In i ugnen i några minuter
4. Servera med Vaniljkesella
*Mummsfillibabba*


Sötnosarna

När man ser Cornelia hela dagarna så ser man inte hur mycket dom verkligen har växt, men så när man ser Nelly då och då så blir det så mycket tydligare. Speciellt har dom växt "utvecklingsvis" och dom följer varandra i vilka "varnor" dom har. Som att stoppa allt i munnen :D

Det var längesen vi var på BVC nu, så jag har inte riktigt koll på hur mycke Cornelia har vuxit, men vi ska dit på tisdag så jag återkommer då :) På tisdag skall vi även gå på information inför första babysimmet. Det ser vi verkligen fram emot! På Onsdag har vi även föräldragrupp, är en månad sen sist, ska bli kul att träffa alla bäbisarna igen! Det blir en händelserik vecka. Själv ska jag till skolan i morgon bitti, sista rycket, bara en kurs kvar nu!



Nu skall jag se om Cornelia vill sluta med sitt soffhäng å hoppa ned i badbaljan ist. Måste ju bli söndagsfin! Så fyller hon ju 3 månader i morgon oxå, herre gud va fort tiden går!


Simma lugnt



Det var på tiden...

....har äntligen tagit mej tid att beställt en ny mobil :P
Sony Ericson C903, 5-megapixel kamera, annars ingen märkvärdig lur...men att ha skaplig kamera redo i fikan när Cornelia är på nya upptåg känns som prio ett just nu! Så va de schysst pris på den oxå + att jag lyckades snajra till mej 3 månader gratis abonnemang :D

                                                Som sagt, på tiden, min börjar bli aningen sliten!
                             




Fortfarande alldeles för kallt för Cornelia att vara ute någon längre stund. Så Aston och Viktor har gått själva idag igen. Aston älskar att vara ute i snön....men idag va inte på hugget. Huttra och skaka å vill bara ligga kvar på puffen. Fick bädda in honom med täcke och filtar när dom kom in....man riktigt ser hur mysigt han tycker det är!





Viktor jobba em, första & enda skiftet den här veckan. Mjukstart nu när han har varit ledig sedan innan jul!
Jag och Cornelia har bestämt att vi ska ha en riktig hemmadag idag. Det har blivit så mycket under jul och nyår, känns som vi knappt har varit hemma...och det märks på Cornelia att hon behöver det! Så idag har vi legat i sängen å gosat, lekt i gymmet, Cornelia smaskar på sin rosa hand å sen tänkte vi gå ner till grantanten och hälsa på en sväng! (Man får faktist säga tant, när hon är närmare 80) :)  Men först ska jag köra ett pass på crosstrainern!



Hon är så duktigt nu lillgrodan. Håller man upp "rosahanden" framför henne, ser man hur hon riktigt koncentrerar sej för att sträcka fram sin lilla hand, spreta med fingrarna...även tummen som tidigare satt fastlimmad i hennes lilla hand...tar ett rejält tag runt "rosahanden" och sen fort föra den till munnen *mumma* Min duktiga lilla tjej!
Mindre kul tycker hon att de är när hon råkar tappa den...eller kör upp den i ögat! Snuttan då!

Sådär, lite skrivet idag oxå! Nu ska jag skynda mej att träna medans hon sover!


Tjillivippen

Förresten, Cornelia och Nelly täffades igår....skall lägga in bild sen!


Nytt liv!

Iaf en nystart!

Nytt år...god fortsättning till er alla föresten...och nya tag!
Självklart så har jag precis som alla andra, eller? ett nyårslöfte!
Vågen visar fortfarande 15kg + å jag är riktigt trött på det! Nu är det dax att göra något åt det!
Börjde året med att sälja min träningscykel och gick raka vägen till sportaffären å köpte en Crosstrainer ist!


Är riktigt nöjd! Å det har redan blivit ett par riktiga morgonpass på den!

Så när Lollo gav mej en utmaning häromdagen så tvekade jag inte en sekund att nappa....eller de gjorde jag ju iof, men enbart för att jag är orolig att mina knän inte kommer orka*suck*....så det blir det VÅRRUSET i maj! Ska bli riktigt kul att springa igen faktist! Å betydligt mer motiverande att träna nu när man iaf har ett konkret mål att nå, annat än alla kilon som ska bort!

Nytt träningsschema skall göras...å BÄTTRE matrutiner.
Lite taktist av mej att Viktor fick Magnus Samuelssons bok STARK av mej i julklapp...märker redan att han är sugen på en nytändning och fått lite mer inspiration!
Synd bara tt det är så h**vetes kallt ut, för till en början får de bli crosstrainer & promenad på schemat!
Gymmet får bli när i februari, känns inte riktigt som jag har "tid" än. Å så vill jag ju inte vara borta från min prinsessa så länge än!


Å på tal om henna har massor hänt....men de hinner jag visst inte berätta nu heller! Snuttan ropar, ligger i sängen å har precis vaknat!


See y later!




RSS 2.0