Världens BÄSTA Morsdag!



I morse när jag vaknade stod det en resväska i min fotända, och i väskan, gissa vad som låg där?
En resa till BARCELONA!!
Hela familjen i en vecka OCH vi åker redan i natt! :)
Citerar min syster: Du har ju verkligen en sambo Delux!
Helt underbart! Skall bli så kul! Hoppas Cornelia tycker det oxå. Inte nog med det, låg även ett Thomas Sabo hänge däri med bokstaven: C. Dom är ju för j*la underbara min familj!

Så Barcelona, here we come!


Shopping i Valbo


Idag har jag och Cornelia varit med Lollo till Valbo för lite shopping. Det blev ett par sandaler, byxor, skjorta och ett linne. Ett hårband till mig, badtrosor till Cornelia och katthalsband till alla missarna!
Skulle ha skor till Cornelia, baby Converse, men tyvärr så va dom slut. Så vi får leta vidare.


I morgon börjar Avesta festivalen.
Alltid kul när det händer något har i stan.
Ska väl kika på löpningen i morgon kväll, gå lite på stan och kolla alla stånden osv. Lördag blir det antagligen mat/ÖL :) på staden med goa vänner. Men lillfisan får hänga med så det lär varken bli sent eller överdrivet livat!
Söndag är ju morsdag, min första någonsin! :)





Ge oss sommar!

Älskar dom soliga fina dagarna som har varit, men lite värme skulle inte skada heller.
Snälla sommaren kom snart, vi längtar efter dig!










Smaklöst


Vårruset är sprunget!
 Va riktigt taggad när startskottet gick, och kom iväg skapligt bra. men man blir ju sjuk irriterad på alla som står i "Spring gruppen" å lik f*n ändå ska gå! Morr Resulterade ju att det tog ca 5 minuter exta innan man tagit sej fri från alla bromsklossar och kunde börja springa på riktigt. Så tog mig runt på 31 minuter, sådär nöjd...men som sagt.....
Väl i mål fick jag världens värsting huvudvärk, och morgon därpå vaknade jag med tokförkylning. Så det har varit en väldigt lugn "bara varit hemma"- vecka för oss.
Där av rubriken. Är ju totalt värdelös att käka när man är täppt i näsan, känner ju inga smaker. Å vi som köpte ett nytt rosevin idag som jag va sugen på ikväll, men det får vänta tills i morgon!


Min goa medaljprinsessa


Tråkigt att vara sjuk när det har varit sånt härligt väder. Men Cornelia har varit ute på gräset och "gått" lite iaf!





Sista löpningen...

...idag innan Vårruset i Gävle på måndag! Blir bara några km idag sen ska jag vila å ladda i helgen så hoppas jag att det går bra att springa på Måndag. Blir ju bara asfaltslöpning så är lite orolig för hur mina ben ska kännas. Har mycket problem med pronation, hallux valgus, benhinnor och knän just nu. Så har bara sprungit på mjuk underlag senaste tiden. Ska till "Massage Lennart" och tejpa benhinnorna med Kinesiotejp på måndag fm, hoppas det gör susen. Vart rekomenderad av Lollo, och det verkade funka ganska så bra faktist.

Första gången på Måndag som jag ska vara ifrån Cornelia nästan halva dagen. Oj oj oj, undra hur det skall gå.

Idag är det iaf fredag och jag ska träffa min vän Annicka över en fika. Va inte igår direkt. Ska bli kul att träffa henne! Sen lär jag kika in på bagheera och köpa mej några nya fina löparpants tills på måndag.

Veckan som har varit sammanfattas i bilder:







7 månader


Tänk va tiden går fort alltså. Idag är Cornelias 7månaders dag!
Satt och kikade på "gamla" kort, herre Jesus va hon har vuxit och blivit stor min LILLA prinsessa!


NU:



DÅ:



GULLUNGE!!♥♥♥


Snipp snapp snut så va helgen slut...


Varför går helgerna alltid så fort?
Den här helgen har iof varit lite extra med sista april, majbrasa och sånt...som vi inte ens kikade på :)
Vi hade en mysig kväll hemma hos mamma & pappa, käka smarrig smörgåstårta och drack gott (alkoholfritt) vin! Som pappa hade inhandlat helt på eget initiativ. Strax innan det var dax att gå till brasan slog Cornelia igen sina stora bruna, så vi orkade inte krångla med påklädning, avklädning, åka vagn, massa folk m.m. Så det blev till att spela spel ist. Kikade ju iaf på fyrverkeriet från altanen.

1 maj vart det öppethus med tipspromenad på rutbo trädgård :)
Hälsade sedan på hemma hos Mårten, Anna-Karin och Julia. Dom va i full färd med att montera Julias nya studsmatta. Kommer garanterat bli Julias bästa "sommarhak". Hon har redan planerat för hur hon och Cornelia ska studsa ihop :)

Söndag har vi hälsat på hemmas hos Cornelias farmor och farfar. Käkat grillat och varit ute i solen. Cornelia har upptäck både gräs och barr :)




 







RSS 2.0