Dagen då inget hände...:PIdag va dagen som "Svahnen" skulle ha kommit med bäbisen, men IckeSaNicke, så nu går vi på övertid!

Träffa en vän i morse när jag "powerutmedbäbisenpromenerade" med Aston som tipsade om att bullbak skulle få fart på saker å ting! Å då menade hon riktigt bullar, sånna som man äter! :P
Så efter att Viktor bara fick sova två timmar efter nattjobbet i morse, skrivit under papper på omsorgsförvaltningen...så bäbisen har en "pappa på riktigt" nu...;) å ränt runt på stan, så blev de bullbak gjort!
Klämde in en tid hos BM oxå, allt såg fin fint ut å bäbisen va full av liv!
Gräddade bullarna när vi va hemma igen, å dom vart så sjuuukt goda! Men någon bäbis kom de inte!
Så efter lite vila fick de bli en promenad till....men inget händer!
Den som väntar på något gott....eller? :D

Idag förresten va vi faktist på stan utan att köpa någonting!
Lika bra att vänta tills bäbis kommit ut så men kan köpa rosa eller blått :P Hihi
Men i helgen fick vi en supersöt omlott-tröja med byxor å socks av Vikkes föräldrar! Precis den som vi hade kikat på på stan dagen innan! :D Nej, nu ska jag gå käka av mina nygräddade bullar å kolla på Hells Kitchen!


Nigthy


 


Morgonpigg

God morgon alla!

De är så himla mysig att vakna på morgonen å bäbisen busar runt i magen! :)
Fast nu börjar de nog verkligen bli trångt åt den lilla rackarn! För några veckor sen såg de ut som om lillpyret skulle komma ut genom naveln när den levde runt sådär!

I morgon är THE DAY! Men bäbisen verkar trivas som fisken i vattnet där inne, så de kommer nog dröja minst några dagar till innan den bestämmer sej för att komma ut! Men man vet ju aldrig!Morgonbus :)

Shoppa shoppa :)

De är så j*la svårt att gå på stan utan att komma hem med något nytt!
HERREGUUUD vad jag längtar tills man kan köpa vanliga kläder igen!!! Varför är de alltid så att när man hittar som mest snyggt, så sitter de skitfult eller så har man en stor knöl på magen å man vet att de inte ens är värt att försöka prova något! Men nu är de tusan inte lång tid kvar!! :D 5 dagar! *jippijooo* *räknar ner*

Vaknade i natt med lite förvärkar, så de känns bra iaf att de börjar hända någonting!

Va till MVC igår och allt såg fin fint ut. Jag bad henne uppskatta bäbisens storlek och hon trodde någonstanns mellan 3200-3600. Hoppas bara den inte blir gigantisk tills den ska ploppa ut!
Har fått dropp till öronen oxå, då jag börjar på att få lite örongångsinflamation...å de vill man nog hellst klara sej utan vid förlossningen, så nu blir de behandling innan de "bryter ut". Drygt dock att jag haft toklock för öronen nu i 2 dagar, men idag började de lätta lite iaf!

Så fyller ju mammsen år idag oxå! Är bjudna på smörgåstårta där i em å de ska bli smarrigt! Bäst att bäbisen håller sej inne tills dess, annars lär jag väl inte få med mej Vikke till förlossningen förren han har fått ätit klart :P

Igår tränade vi agillity med Aston! Haha, han är så sjuk söt när han trycker sej igenom dom där små tunnlarna! På slutet när han började bli trött tog han med sej halva tunneln på ryggen *asg* såg sjuk kul ut! Ska knäppa någon bild nån gång i lägga ut!


Nu ska jag försöka läsa ut min bok: Innan du föder. Om avslappning och psykoprofylax. Tycker nästan de är konstig att dom har slutat med sånt på föräldrargrupperna då de ändå känns som om de är de viktigate att tänka på inför förlossningen! Avslappnad, djupa andetag, in genom näsan- ut genom munnen å så ska man göra "puffljudet" med läpparna :D


Aufwiedersehen

Bäbis shopping


 Vikke å jag köpte varsin bäbispressent till varandra här om dagen! :) Finfina bodysar! Så vart de en söt randig mössa å fina strumpbyxor åt mej!

Suck å pust...

Tog nyss morgonpromenad med Aston! Går dock inte så fort längre, å de blir inga milslånga promenader precis....sen att avsluta promenaden med att ta sej upp för trappor här hemma, de är ju nästan som att bestiga berg! *flås* Ibland tror man hjärtat ska hoppa ur kroppen! :P

Som nästan alla förstår så kommer de kanske bli en liten annan genre här på bloggen nu. De är ju faktist inte mycket annat än förlossning, förlossning, förlossning och bäbisar som snurra i skallen på mej! :D
Idag är de 9 dagarr kvar tills bäbisen är beräknad att komma ut! Men jag började redan  "räknat ned" för en vecka sedan å dagarna går såååååå sakta!

Idag får det blir de en extra promenad med Aston, ska vicka på höfterna extra extra mycke då! ;)

Igår va en lite halvgalen dag, först så vart vi sådär "spontanbjudna" på bröllop....som va menat att de skulle vaa hemligt, men tji fick dom! Tog en ganska rask prommis med Aston på morgonen å då för första gången fick ja rejäla förverkar! Stressad till bröllopet så ville de ju knappast släppa, så när vi väl va i kyrkan typ 1 minut innan de börja så sprutade tårarna av båda värk, stress å lycka över att de va så fint! Värkarna släppte iaf...å idag känns de som om dom aldrig kommer att komma tillbax....*suck*.....tror ja ska hoppa hopprep i em!
Vart ju ganska tidigt hem eftersom Vikke skulle till jobbet. Å andra sidan de va ganska skönt tycker jag, va totalt slut å somnade i soffan redan 19.45! :)

Nu ska jag väcka älskling....som har jobbat natt! Så kanske "vi" får lite sällskap vid frukost/lunch bordet!

Ciao ciaoMin

Min lunchutsikt!


RSS 2.0