Regn å rusk


De är ju såå trökigt väder ute. Man har inte alls lust att promenera juu!
Hämtade upp motionscykeln igår som stog i källaren, så nu ska de bli andra bullar....ska iaf försöka trampa lite ibland :P Slipper man gå ut i regnet iaf!

Igår när Viktor va ledig så åkte vi iaf ut i skogen med Aston! Tyckte lite synd om vovven, va ju jätte längesen vi va i skogen nu. Fast iof så är inte Aston heller något fan av regn, han mer eller mindre VÄGRAR gå ut när de regnar. Men man måste ju!
Hade Cornelia i selen för första gången när vi va ute. Funkade riktigt bra, smidigare än att släpa runt med vagnen där på stigarna!



Vart ganska dålig kvallita på kortet, Viktor kunde inte alls förstå va som va tok med kameran. Kanske va de så att de hade hamnat en STOR regndoppe mitt på linsen :P jätte konstigt...när de regnar ute...!


Idag har jag varit i skolan igen oxå. Funkar riktigt bra att åka iväg bara de inte är allt för länge, två timmar max!
Viktor hemma med Cornelia, eller dom va ute å gick, ett säker kort om man vill att hon ska sova :P
Men i fredags när mamma va barnvakt va hon inte bara sov sugen, så då fick hon flaska för första gången å de hade funkat fint de oxå! Tur att jag har pumpat ur mycke, mindre tur att våran frys hade stått öppen häromdagen å fler påsar med mjölk hade börjat tina :( suck, va bara att kasta de då....


Nu ska jag skynda mej att plugga lite innan lillagrodan vaknar igen!
Sen kommer mamma å hämtar upp oss! Vi tänkte åka på liten turné idag, först kika kläder, sen fika hos mormor å morfar å så sista åka till moster Maria å se hur de går med lilla Smilla!
Smilla är från min egna "lilla uppfödning", en underbart gosig å supersocial liten lurv! Va såååå sugen på att behålla henne själv, men jag fick väl inse att de redan är ganska fulltupp med djur å barn just nu iaf! :)
Tur att hon inte fyttat så långt iaf! 



 
Ses!

:D

Älskade barn ♥

Är det sant att jag håller ett barn
på min arm och att jag ser mej själv i
dess blick, att fjädrarna gnistrar och
jorden är varm och himmelen utan
en prick?

Vad är det för tid, vad är det för år,
vem är jag, vad bär jag för namn?
Du skrattande knyta med sotmörkt
hår, hur fick jag dej i min famn? 

Jag lever, jag lever! På jorden jag
står. Var har jag varit förut?
Jag väntade visst milljoner år på
denna enda minut






Fy sjutton...

...våran dotter är så sjuk j**la goo!



Det spela ingen roll vilken tid på dygnet man måste vara vaken, när man möts av det här underbara leendet! Fast att mammas tuttar är jobbiga, å jag blir suur när de inte kommer lika mycke mjölk som jag är van med...så är ja ändå så himmla glad!

Idag är iaf tuttarna å mammsen bättre! :) Vi har varit ute å gått på fm för mamma behöver verkligen röra på sej!!
Va hemm till "Tant Lollo" :P här om dagen å lånade massor med tränings DVD.....när man nu skall hinna med att plöja igenom dom. Tror t.om. att jag ska hämta upp motionscykeln som står nere i förrådet, kanske man kan trampa lite då å då oxå! Men det MÅSTE bli av! Längtar ju tills att komma i dom "vanliga" kläderna igen!




Viktors föräldrar va ju som sagt här igår kväll, å som jag trott så tyckte dom nog att lillan hade lagt på sej lite! Tror nog farmor va lite orolig att hon ska bli en liten tjockis *ss* Iaf så va dom bruna som pepparkakor *orättvist* :P
Cornelia fick jätte fina varma å sköna byxa å tröja, som hon redan har använt när vi va ute med vagnen!
Å mammsen å pappsen fick Toffifee *mumma* Tror jag hade "råkat" nämt det ett par gånger att de skulle va gott ;)



Viktor, Aston å Cornelia är ute själva på kvällspromenade nu, så att jag skulle få lite tid till att plugga. Så de är väl dax att jag sätter fart med det nu, innan dom kommer hem igen!

Tjillivippen


Mjölkstockning :(


Härligt...*suck*
Som BM sa: Det är inte alltid bara bra att ha mycke mjölk i tuttarna.
Kände i söndags att jag var "ovanligt öm" i ena bröstet å funderade om de kanske va nått tok....å innan jag hade hunnit tänka tanken klart så kom febern så ett brev på posten!
Efter en jobbig natt skicka jag Viktor till Apoteket för att köpa en pump.
Jag ska absolut inte klaga över Cornelias nattsömn, inatt somna hon visseligen sent ca halv 2, sov till kl 5-käkade-fick ny blöja- käkade igen och somnade om vid 6 tiden. Och hon har fortfarande inte vaknat riktigt...ligger i sängen å mummlar lite bara :)
Men tuttarna beklagra sej lite! Så en pump har nästan blivit nödvändig!
Idag mår jag iaf bättre, men fortfarande öm som bara den, å pumpen ha inte lyckats fått det att lossna heller. BM sa att tuttarna visst kan vara lite luriga, så att dom inte vill ge med sej för pumpen alls, utan bara vill ha bäbis sug! Undra varför bara min vänstra tutte har fått för sej sånna dumma idéer.....

Idag kommer Viktor föräldrar på besök! Dom har varit i värmen en vecka å haft det skönt!
Undra om dom kommer tycka att Cornelia har blivit större på en vecka.
Var ju som sagt hos BM igår, nu är hon 56,9 cm lång och väger 5420g! Det innebär att hon har gått upp 540g på 10 dagar, ett halvt kilo lixom!! :D Graferna över hennes längd och huvudmått följer en fin rund kurva, medans viktkurvan går rakt uppåt :P Min lilla groda!

Nu ska jag gå å väcka upp prinsessan så jag får lätta på trycket någon gång! :P

*vinkillivink*


Såhär glad blir jag när mamma kommer med maten :D




Hos Fotografen!


I lördags va hela familjen till kusin Malin å vart fotograferade!
Underbart vackra foton!
Tusen tack Malin för det!! Dom vart SUPER bra!!

De va ju inte helt enkelt att få till de alla gånger, va några sura miner från lillan då å då. Men som tur va hade Malin ett knep, bäbisar verkar tycka de är mysigt att lyssna på hårblåsen :P Så med den på fullt ös så funka de fin fint! *svettigt*
Aston skötte sej jätte bra, han satt så fint framför kameran....med hjälp av faster Ewa å lite muta! Va gör man inte för lite korv!! Sen passa han på att käka upp resten av paketet, som låg på köksbänken, när ingen såg på! 
 
För er som är nyfikna att se fler kort från våran session eller annat fint som Malin har fotat kan ni kika på hennes blogg: VitaStjärnor
Det finns massor med finfina bilder och annat att kika på där!

Här kommer ett smakprov


Prinsessan ♥


Aston ♥


Mammas lilla ängel ♥


Mina älsklingar ♥


RSS 2.0