Min ofeta tisdag


Då jag fortfarande har MÅNGA kilon kvar på vågen så är det ajabaja att unna sej nått så gott som Semla idag, trots Fettisdag. Men mummsade på min tisdagssemla i lördags redan :)
Det går åt rätt håll iaf, - 5 kg på vågen nu!

Dagens kost ha bestått utav:
Omelett med kalkon
två koppar kaffe
kycklingstroganoff med bönor
ett äpple
en kycklingfile med ärtor
vatten och
4 caschew nötter (4 st alltså, inte fyra nävar :) )

Idag har vi haft heldag. Hälsa på hemma hos mormor och morfar, varit i stallet och haft babysim igen. Cornelia har blivit så otroligt duktig! Är en enorm skillnad på nu och första gången vi badade. Idag sprattlade hon ivrigt och jagade dom skojiga plastfiskarna i vattnet. Och hon har säkert inte haft handen i munnen mer än 10 minuter den här gången :P Annars har dom en säker plats där...helst för jämnan!


 Helgen har gått fortare än någonsin!
Vi har bland annat hunnit med en heldag i tvättstugan. Lite jobbigt faktist när man är själv med Cornelia och Aston. Vart alla möjliga varianter på hur vi tog oss till tvättstugan. Med Cornelia i bärsele, med aston och vagn, i bilstolen och även åkandes på mammas axel :)
Vi har även varit på staden en sväng, Cornelia funka fin fint som smakråd...hon tyckte iaf att det vara skoj att göra tittutt över provrumsdörren! Sötskruttan!
 

 

På Alla hjärtans dag hade morgon mys med frukost på sängen och paket :)
Sedan var vi på 30-års kalas hemma hos Sara(födelsedagsbarnet) och Johan i deras nya fina stora lägenhet. Det var fullt hus. Tanta Lollo var där :P Adde och Malin med lilla Albin och Susanne med lilla Gustav m.fl. Cornelia tycker ju det är så skoj att kika vad dom "stora barnen" hittar på för skojigheter!            
     
   Alla Hjärtans Dag 

Nu är vi trötta, dax att sova!Nighty mina vänner

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0