Öronproppar...någon?

Haha, C ha verkligen kommit på hur skoj det är att skrika! Än så länge är det inte så värst högt, men det blir mer och mer varje dag, ibland blir det långa ramsor med "skrikord(o)ljud" :)

Har ju känt mej lite orolig över att jag skulle bli rastlös nu när skolan har slutat, men förra veckan va det full rulle nästan varje dag!
Vi var på andra gången babysim. Den här gången fick vi träna på "axelmysläge", "hänga i armarna", "ligga i armvecket och simma med fötterna".....va faktist lite svårt, och jag råkade mata C med lite klorvatten :/ Inte så värst mycket iaf, C harklade till å så tränade vi vidare, usch...dumma mamma.  Glömde ju så klart kameran den här gången oxå, men i morgon skall jag komma ihåg den! V skall inte va med att bada då, börjar jobbet mitt i simträningen, men han följer med en stund och kan ju knäppa några bilder då.

Vi har varit i stallet för första gången någonsin för C! Alla hästarna var ute och vi bara mocka skit å fixade maten. Men så va vi ju och kollade på hopptävling i Lördags oxå. C passade på att charma en trevlig dam i kafeterian!


Vi har träffat Nelly flera gånger förra veckan! Va ju dax att knäppa lite nya kort och låta bäbisarna snacka lite skit. Och det såg det verkligen ut som om dom ville. Nelly passade på att dra C i håret, försöka iaf, och ville gärna ta en tugga på hennes små fingrar. Men så vart dom sams och höll varandra i handen oxå ;)


      Vi fick med oss pappsen ner på stan en dag. Va meningen att vi skulle köpa något fint rosa/rött att matcha nya scarfen till. Men det vart ett par snygga jeans och en turkos body med mumin.
Hon ville gärna vara med och kika vad vi skulle köpa, hade inte alls lust att bara ligga i vagnen!Sen har vi varit på julia och susannes "vuxenkalas" hemma hos Julia, men det var flera andra barn där. Dom är väldigt spännande att kika på. C hade bara sovit 20 min den dagen så va inte på sitt bästa kalashumör. Ville gärna bli underhålld mest helatiden, så det va skönt att få sova sen när vi kom hem.
Idag har vi "födelsedagsfikat" på stan igen! Då va "tant Lollo" med, hon kunde inte igår så det va skoj att vi kunde träffas idag istället!


C passa på att långsova medans vi fika, (sover väl igen de hon missa ogår :)) men så till slut....strax innan vi skulle gå så vaknade hon och fick sitta lite med Lollo en stund! Mys*

Nu är det snart dax för oss, eller iaf Cornelia att börja göra nattis!

 Vinkillivink

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0