Garderobsrensning


Den här veckan har vi (jag & mamma) äntligen tagit tag i att rensa ur MASSOR med kläder som ligger magasinerade hemma hos mamma & pappa! Har ju fruktansvärt svårt för att bara slänga kläder, speciellt när man packar upp dom nu och hittar sina gamla favvis jeans eller bästa festtoppen :) Så mycke minnen!
Men har slängt mycke hittills och har fortfarande massor kvar att gå igenom. Skulle kunna ha en STOR klädloppis, men vem orkar.



Cornelia hittade en fin folkdräktsmössa :)


Igår va vi på sim igen. Bara tre ggr kvar nu. Cornelia tyckte det var lika kul som vanligt. Plaskar som fisken i vattnet. Igår förresten så somnade Cornelia med nappflaskan för första gången. Går mycket bättre med vällingen nu, så snart så kanske pappsen kan sköta nattrutinerna lite mer :)


Har varit ner på stan ett par gånger den här veckan redan. Fikat med vänner, kikat på kläder som jag VILL ha och varit till skodoktorn och beställt nya INTE billiga löparpjuks...1995:- AAHHH 
 
Cornelia provade snygga solisar, men gillade dom inge vidare


Nu ska jag kika lite på solresor, skulle så gärna vilja komma iväg, få lite sol och se nått nytt. Sen komma hem till FINT väder INTE regn som idag  urk






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0