Full rulle!


Idag har vi fått mycket gjort!
Först va vi på babysim. Men idag vara det bara information och rundvisning i simhallen! Skall bli jätte kul att få bada fösta gången nästa vecka. 7 st bäbisar blir det som skall vara med å plaska! Cornelia tyckte det va riktigt spännande med dom andra bäbisarna...och så va det så mycket kul att kolla på ute vid poolen!

Sedan var vi till BVC, idag fick Cornelia första vaccinationen!  En pruta i varje ben. Dumma doktor....ont gjorde de! Men det gick skapligt bra å lilla hjärtat snyfta bara till en kort stund! Hon är ju 3 månder nu, väger 7110g och är 63cm lång! Min lilla flicka växer så det knakar! :)
De vart lite stressigt dock på väg till BVC, Viktor gick en sväng med Aston innan vi skulle åka och trodde väl att jag skulle va redo när han kom in igen. MEN både jag och Cornelia somande till en stund på soffan å vaknade inte fören Viktor kom tillbax, 15 minuter innan vi skulle vara där! Stress!! Slängde ett öga i spegeln innan vi gick ut å insåg att jag hade rutmönster i halva ansiktet efter kudden...suck! Så jag vart ju tvungen att förklara för BM att Cornelia har börjat liva runt så mycket i sängen på nätterna nu....sparkar å gnyr å viftar med armarna! :) Så vart dåligt med sömn i natt, då jag va för lat för att lägga över henne i sin egen säng efter att hon hade ätit nattmat! I guess I have to blame my self then :P


OJ, vilken jobbig blixt!!

Nu i kväll har vi haft tvättstugan. Cornelia fick åka med i selen, är skojigt tycker hon! Dammsuga, städa å tvätta är en favvis hobby om hon får välja! :P Men sen fick nya fina julklappspyjamasen åka på och så lite "tandborstövning", och nu sover hon sött i sin lilla säng.  


Det är skönt att det börjar bli lite mildare väder. Hoppas det blir ännu lite mer behagligt ute snart, så hela familjen kan gå på promenad tillsammans igen. Igår var vi ut till Lillsjön så Aston fick springa av sej. Men de blev ingen lång stund, Cornelia blev lite rosig om kinderna...så de va mest ur och i bilen igen! Men hann iaf knäppa några bilder.


Mysigt att bli buren å inte alltid åka i vagnen! 


Konstigt att Aston aldrig fryser om nosen? Ser ju inte direkt varmt ut... :P


Fina vovven

Så, nu är det sleepy som gäller!Najtinajt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0